Windpark Streepland - informatieavond

informatieavond: buren bij elkaar

Op donderdag 23 juli 2020 kwamen bewoners, geïnteresseerden en initiatiefnemer Goede Buren bij elkaar in restaurant Passant in Moerdijk voor de informatieavond over Windpark Streepland. Met een bak koffie en op gepaste afstand.

Waarom deze avond? Na het opzetten van de projectorganisatie, het leren kennen van de omgeving en keukentafelgesprekken met bewoners, zijn de plannen verder uitgewerkt. Hét moment om bewoners verder te informeren en stap voor stap uit te leggen waar we nu staan, en aan welke onderwerpen we met elkaar nog invulling moeten geven.

Er werd stil gestaan bij de tender die Goede Buren heeft gewonnen en welke afspraken daarbij zijn gemaakt. Maar ook vertelde Jennie Tissingh (omgevingsmanager Goede Buren) de bezoekers meer over slagschaduw, geluid, planschade en de bouw. Bastiaan de Boer (Goede Buren/Greenchoice) nam in het tweede deel het stokje over en lichtte met drie video’s de thema’s financieel participeren, het maatschappelijk fonds en kunst & educatie toe. Aan het einde van de avond kregen de bezoekers hierover een hand-out mee naar huis.

Het was goed om elkaar weer even te zien en bij te praten. Na de zomer pakken we de draad weer op. Heeft u vragen? Mail deze dan naar info@windparkstreepland.nl

Informatie

Download hieronder de presentatie inclusief het verslag van de informatieavond en de hand-out over de thema’s financieel participeren, het maatschappelijk fonds en kunst & educatie.

Windpark Streepland - informatieavond
Windpark Streepland - informatieavond
Windpark Streepland - informatieavond
Windpark Streepland - informatieavond